Известување за работно време, 10.6 -11.6.2022

Ве известуваме дека во петок, 10.6.2022 и сабота 11.6.2022г. Нова Пошта нема

Известување за работно време, сабота 26.3.2022

Ве известуваме дека во сабота 26.03.2022г. Нова Пошта нема да работи. За

Известување за работно време, сабота 12.3.2022

Ве известуваме дека во сабота 12.03.2022г. Нова Пошта нема да работи поради

Нова Пошта работно време

Работно време на главен магацин Скопје (прием и превземање на пратки), е

Нова Пошта има потреба од КУРИР за Куманово-Паланка

Испратете го Вашето CV на info@novaposta.mk или јавете се на следните тел.

Програма на неработни денови за 2021 година

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број

Најава за превземање на пратки

Најава за преземање на пратки се извршува во периодот на денот од

Нова Пошта има потреба од КУРИР за Кочани

Нова пошта има потреба од бизнис соработник за транспорт и логистика за:

Четврта хуманитарна достава

Мери Николова Буџаку April 10, 2020 ·   Наша четврта хуманитарна достава

Нова Пошта започнува со работа!

НОВА ПОШТА ДОО започна со преземање и испорака на пратки на 12.11.2015