Нова Пошта има потреба од КУРИР за Кочани

❗Нова пошта има потреба од бизнис соработник за транспорт и логистика за:
???? Реон Кочани
Сакате да бидете дел од нашиот тим а заедничка цел да ни биде успехот и задоволство на клиентите, воедно сте подготвени да вршите поштенски услуги и транспорт на пратки како наш соработник, Нова пошта Ви ја нуди таа можност.
За информации, контакт лице: Тони 078487788

таговиАДРЕСА

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Сабота: 09-17 часот

Недела: 09-14 часот

Е-mail