Градиме иднина!

Вашето задоволство е наша најдобра препорака а успехот во Вашиот бизнис е наша обврска!

ЗА НАС

Кои сме ние


ЗА КЛИЕНТИТЕ


Нудиме брза и навремена достава на пратки со професионален обучен кадар на целата територија на Македонија. Заедно со Вас градиме НОВА успешна приказна на пазарот на поштенски услуги.

Прецизност и одговорност


Адресирањето на пратките се врши со помош на електронски уреди што гарантира максимална прецизност при доставата. При преземање и испорака задолжително е потпишување како потврда.

Доверливост и професионалност


Вашите вредни докумeнти ќе стигнат до местото на достава со загарантирана дискретност на содржината. Довербата тешко се гради, но многу лесно се губи. Вашата доверливост е наша светост!

Брзина и совесност


Доставата се врши со нови возила кои ги задоволуваат најстрогите стандарди за вршење на поштенски услуги како и задоволување на еколошките норми. Нашите курири се со професионално искуство и знаат да одговорат на предизвиците.

Контакт