Нова Пошта има потреба од КУРИР за Куманово-Паланка

Испратете го Вашето CV на info@novaposta.mk или јавете се на следните тел. броеви : 078 487 788, 078 888 855, 02 3138 888
Потребни квалификации:
• Завршено средно образование
• Возачка дозвола: Б категорија (активен возач)
• Со и без работно искуство
Личен профил:
• Организираност и одговорност,
• Способност за работа под притисок и во кратки рокови
• Флексибилност за работа во тим и самостојно работење
• Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата
Опис на работно место:
• Превземање и навремено доставување на пратки,
• Утовар и истовар,
• Водење на уредна документација,
• Одговорност за проток на пратки.

тагови

достава низ цела македонија, испорака, нова пошта, пакети, пошта