Нова Пошта работно време

Работно време на главен магацин Скопје (прием и превземање на пратки), е од понеделник до петок од 8 до 18ч, во сабота од 8 до 16ч.

Доставата на пратки се врши од понеделник до петок од 9 до 15:30ч, сабота од 9 до 13:30ч.


тагови