Контакт


АДРЕСА

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ

Главен магацин Скопје (прием и превземање на пратки):

> Понеделник до петок од 8 до 18ч.

> Сабота од 8 до 16ч.


Известување!

Ве известуваме дека во сабота 26.03.2022г. Нова Пошта нема да работи.
За пратките превземени на 25.03.22 (петок) прв ден за достава ќе биде 28.03.22г (понеделник).
Благодариме на разбирање.


Достава на пратки:

> Понеделник до петок од 9 до 15:30ч.

> Сабота од 9 до 13:30ч.

Е-mail