Известување за работно време, сабота 12.3.2022

Ве известуваме дека во сабота 12.03.2022г. Нова Пошта нема да работи поради решавање на технички проблем.

За пратките превземени на 11.03.22 (петок) прв ден за достава ќе биде 14.03.22г (понеделник).

Благодариме на разбирање.

Со почит,

Нова пошта – Скопје


тагови