УСЛУГИ

Што нудиме

Испорака на пратки

Преземањето и испораката на пратки се врши со претходна најава преку нашиот контакт центар. Заради безбедност на Вашите пратки неопходно е правилно да се спакувани и адресирани.

Испорака на пИСМА

Вашите вредни документи и писма ќе стигнат на саканата дестинација во најголема дискреција.

Контакт


АДРЕСА

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ

Главен магацин Скопје (прием и превземање на пратки)

понеделник до петок од 8 до 18ч.

сабота од 8 до 16ч.


Достава на пратки

понеделник до петок од 9 до 15:30ч.

сабота од 9 до 13:30ч.

Е-mail