Четврта хуманитарна достава

Мери Николова Буџаку

April 10, 2020
Наша четврта хуманитарна достава (откако почна вонредната ситуација.)
10.04.2020 год. (Петок)
Голема благодарност од активистите на Хуманитарното Здружение “ПОДАЈ РАКА ЗА СПАС – ЕИР” до “НОВА ПОШТА”. Вработените денес се вклучија безплатно да ни ја достават пратката до Битола и Прилеп. Превзедоа 830 артикли од храна. Истата ќе им биде предадена на семејства останати без работа и се на работ од својата егзистенција. Продолжуваме ????????


тагови

достава низ цела македонија, испорака, нова пошта, пакети, пошта