Најава за превземање на пратки

Најава за преземање на пратки се извршува во периодот на денот од 08:00-14:00h од понеделник до петок, односно од 09:00-11:00h во сабота (освен за време на неработни денови) на следните броеви: 078 88 88 55 или 02 313 88 88.

Испораката се врши следен работен ден*.


тагови

достава низ цела македонија, испорака, нова пошта, пакети, поштаАДРЕСА

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Сабота: 09-17 часот

Недела: 09-14 часот

Е-mail