Известување за работно време, сабота 26.3.2022

Ве известуваме дека во сабота 26.03.2022г. Нова Пошта нема да работи.

За пратките превземени на 25.03.22 (петок) прв ден за достава ќе биде 28.03.22г (понеделник).

Благодариме на разбирање.

Со почит,

Нова пошта – Скопје


тагови