Известување за работно време, 10.6 -11.6.2022

Ве известуваме дека во петок, 10.6.2022 и сабота 11.6.2022г. Нова Пошта нема да работи.

Прв ден за достава ќе биде 13.06.2022г (понеделник).

Благодариме на разбирање.

Со почит,

Нова пошта – Скопје


тагови