Неработни денови!

Почитувани,
По повод државниот празник “Рамазан Бајрам”, Нова ПОШТА ДОО нема да работи во вторник 05.06.2016 година. Затоа пратките кои ќе се преземаат до понеделник (04.06), ќе се испорачуваат од среда (06.06.2016 година).
Се верува дека во текот на тој месец светата книга – Куранот – му билa откриенa на Архангелот Гаврил, кој потоа му ja пренел на пророкот Мухамед.

Среќен празник Ви посакува Нова Пошта!

Te nderuar,
Me rastin e festes se Fiter Bajramit me daten 05.07.2016 (te Marten)nuk do te punohet.
Njeherit te gjitheve ua Urojme festen e Fiter Bajramit duke iu deshiruar shendet,paqe dhe harmoni.

Me respekt Nova Postа!

Saygi degerlilerimiz

Ramazan Bajrami Dolayisiyla 05.07.2016(Sali)gunu islemiyorus
Ilk olarak hepinize Ramazan Bayraminizi icten kutluyorus, ve de iyi Bayramlar diliyorus ve bu son olaya cok uzuldumuze belirtmek istiyorus Ailelerine sabir diliyorus.

Saygilarla Nova Posta!

Почитувани,
По повод државниот празник “Рамазан Бајрам”, Нова ПОШТА ДОО нема да работи во вторник 05.06.2016 година. Затоа пратките кои ќе се преземаат до понеделник (04.06), ќе се испорачуваат од среда (06.06.2016 година).
Се верува дека во текот на тој месец светата книга – Куранот – му билa откриенa на Архангелот Гаврил, кој потоа му ja пренел на пророкот Мухамед.

Среќен празник Ви посакува Нова Пошта!

Te nderuar,
Me rastin e festes se Fiter Bajramit me daten 05.07.2016 (te Marten)nuk do te punohet.
Njeherit te gjitheve ua Urojme festen e Fiter Bajramit duke iu deshiruar shendet,paqe dhe harmoni.

Me respekt Nova Postа!

Saygi degerlilerimiz

Ramazan Bajrami Dolayisiyla 05.07.2016(Sali)gunu islemiyorus
Ilk olarak hepinize Ramazan Bayraminizi icten kutluyorus, ve de iyi Bayramlar diliyorus ve bu son olaya cok uzuldumuze belirtmek istiyorus Ailelerine sabir diliyorus.

Saygilarla Nova Posta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *