Неработни денови!

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ!
Почитувани,
По повод државниот празник посветен на македонските прoсветители “Св.Кирил и Методиј”, Нова ПОШТА ДОО нема да работи во вторник 24.05.2016 година. Затоа пратките ќе се преземаат до понеделник (23.05), а ќе се испорачуваат од среда (25.05).
„Слепи ќе прогледаат, глуви ќе го слушаат словото на Писмото, и сите ќе почнат да говорат на разни јазици за Божјите величија“.
Среќен празник!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *