Неработни денови!

Почитувани соработници.
Нова ПОШТА сака да Ви се заблагодари на укажаната доверба која придонесе за успешна 2015 година, а воедно ни дава надеж за уште поуспешна 2016 година. Затоа по повод новогодишните празници Ве известуваме дека пратките преземени до 31.12.2015 година ќе се испорачуваат во понеделник и вторник (04-05.01.2016 година). Божиќните празници носат дополнителни неработни денови и можност за дружење со најмилите, па така пратките преземени до 05.01.2016 година ќе се испорачаат на 08-09.01.2016 година.
Нека новата 2016 година Ви донесе уште повеќе здравје, љубов, среќа и успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *