Услуги

© Copyright 2015, all rights reserved

Што нудиме?

Нова Пошта е сервис кој се занимава со следните услуги

Испорака на пратки

Преземањето и испораката на пратки се врши со претходна најава преку нашиот контакт центар. Заради безбедност на Вашите пратки неопходно е правилно да се спакувани и адресирани.

Испорака на писма

Вашите вредни документи и писма ќе стигнат на саканата дестинација во најголема дискреција.