За нас

© Copyright 2015, all rights reserved

Кои сме ние?

НОВА ПОШТА ДОО нуди брза и навремена достава на пратки со професионален обучен кадар на целата територија на Република Македонија. Заедно со Вас започнуваме НОВА успешна приказна на пазарот на поштенски услуги.

Прецизност и одговорност

Адресирањето на пратките се врши со помош на електронски уреди што гарантира максимална прецизност при доставата. При преземање и испорака задолжително е потпишување како потврда.

Доверливост и професионалност

Вашите вредни докумeнти ќе стигнат до местото на достава со загарантирана дискретност на содржината. Довербата тешко се гради, но многу лесно се губи. Вашата доверливост е наша светост!

Брзина и совесност

Доставата се врши со нови возила кои ги задоволуваат најстрогите стандарди за вршење на поштенски услуги како и задоволување на еколошките норми. Нашите курири се со професионално искуство и знаат да одговорат на предизвиците.

Градиме иднина

Вашето задоволство е наша најдобра препорака! Вашиот успех во бизнисот е наша обврска!